Actueel

1-11-2021

Per 1 november zetten we de ontwikkeling van cobot applicaties voort onder de naam van Talen Robotics. Van de verschillende opdrachten zullen we video's on-line zetten. 

31-3-2018

Per 1 maart zijn we werkzaam bij AWL Techniek B.V. in Harderwijk als Technology Manager Cobotics. We brengen op deze wijze onze kennis en ervaring met cobot-technologie van de afgelopen 10 jaar binnen bij AWL. AWL geeft de klanten onderscheidend vermogen ten opzichte van concurrentie met slimme, flexibele producties, innovatieve technologieën, intuïtieve machinebediening en geïntegreerde kwaliteitscontrole die betrouwbaar zijn en een hoge bedrijfstijd bieden. Deze creatieve machineconcepten leveren belangrijke bijdragen aan de effectiviteit, betrouwbaarheid, ergonomie, machine-intelligentie en veiligheid.

AWL is een systeemintegrator van state-of-the-art geautomatiseerde hightech machines met meer dan 50 jaar ervaring. Vandaag de dag is AWL een particulier bedrijf met wereldwijd meer dan 700 werknemers.

 

5-12-2017

We mogen terugkijken op een goed bezocht Open Huis. Meer dan 150 belangstellenden, technisch geïnteresseerd in de mogelijkheden van de cobots. Mocht u het Open Huis gemist hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

17-11-2017

Hartelijk welkom op ons Open Huis op 30 November. Voor ondernemers en technici een goede gelegenheid om inspiratie op te doen voor het inzetten van robotica in combinatie met 3d vision in het eigen productieproces

 Uitnodiging PDF

 

5-10-2017

Sinds 5 oktober is de demo/verhuur robot operationeel.

demo verhuur unit

Het is een samenstel van een UR10 robot, een Pickit 3d-camera (Teach en Flex) en een vacuumgripper.

 

Contactgegevens