Cobots

Krukkenpers

Een collega, die het hele assemblage proces van een product voor zijn rekening neemt. Deze ziet en pakt zelf de onderdelen die samengesteld moeten worden. De assemblage unit orienteert de onderdelen nauwkeurig, perst deze aan elkaar, fixeert d.m.v een niet en zorgt voor het juiste etiket.

Frees Unit

Opnieuw een collega die een heel proces voor zijn rekening neemt. Deze pakt zelf de onderdelen uit een buffer. Legt deze in een mal en heeft een freesunit in z’n hand waarmee er sleufgaten gefreesd worden. Daarna wordt het product opgepakt en weggelegd. Unieke oplossing met dubbele functie aan de cobotkop en het frezen met een cobot is een primeur!

Suikerzakjes dispensing

Nog een hardwerkende collega, die het proces van verenkelen en uitgeven van de poedersuikerzakjes voor zijn rekening neemt. Een medewerker vult het buffer en via een trilgoot en vacuumgrijpers aan 2 cobotarmen komt het poedersuikerzakje op het juiste moment op de juiste plek. Deze unieke oplossing met een dubbele cobot is een primeur!

Kom in contact

Heeft u vragen? We staan altijd open om te praten over uw bedrijf, nieuwe projecten, creatieve kansen en hoe we u kunnen helpen.